Θέσεις Εργασίας

Οι αγγελίες εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, με την πιο πρόσφατη να είναι πρώτη στη σειρά.

 

4/5/23 – Το κέντρο ITHERAPY στη Λεμεσό ζητά να προσλάβει Λογοθεραπευτή/Λογοθεραπεύτρια για πλήρη απασχόληση. Η πολύ καλή χρήση της Αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί ως επιπρόσθετο προσόν. Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Φρόνη Σταυρινίδου στο 25 33 71 89, και στο froni@itherapy.com.cy. Αποστολή Βιογραφικών έως και τις 22/05/2022.

 

26/4/23 – Το Λογοθεραπευτικό Κέντρο “ΛογοΕξέλιξη” στην περιοχή Κολόσσι στη Λεμεσό αναζητά Λογοπαθολόγο για μερική ή και πλήρη απασχόληση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος και να είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Εγγεγραμμένων Λογοπαθολόγων. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση panteliconstantina@gmail.com.

 

13/4/23 – Θέση εργασίας στη Λευκωσία

 

7/4/23 – Συστέγαση στο Πλατύ Αγλαντζίας – πάροδο Κυρηνείας.  Ζητείται άτομο για συστέγαση στο Πλατύ Αγλαντζίας στη Λευκωσία. Το διαμέρισμα ειναι 2 υπνοδωματίων και το ενοίκιο – κοινόχρηστα είναι 580 ευρώ / μήνα (290 ευρώ/ δωμάτιο). Επίσης υπάρχει και ενα μικρό δωμάτιο το οποίο μπορεί να χρησιμοπόιηθεί ως παιδότοπος, χώρος αποθήκευσης αντικειμένων, κ.α. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, πάνω από το γυμναστήριο Ambitus Fitness. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 99748974.