Κοπή Βασιλόπιτας – 15/01/2011

Κοπή Βασιλόπιτας – 15/01/2011

Το Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011, ο Σύλλογός μας διοργάνωσε το καθιερωμένο πάρτι για την κοπή της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.  Χαρήκαμε πολύ που είχαμε μαζί μας αρκετά από τα μέλη μας που μπόρεσαν να παρευρεθούν από διάφορες πόλεις της Κύπρου και που είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε όλοι μαζί μια πραγματικά όμορφη βραδιά!

Η πρόεδρος του Συλλόγου μας, Κάκια Πετεινού άνοιξε τη βραδιά με ένα σύντομο καλωσόρισμα και θερμές ευχές για τη νέα χρονιά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχο φαγητό από ένα πλούσιο μπουφέ, ποτό, καλή παρέα και παιχνίδι σε μια ζεστή και γιορταστική ατμόσφαιρα.

Μετά το φαγητό και το γλυκό έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και το φλουρί βρήκε ο μικρός Φοίβος Λυσάνδρου, νικητής του διαγωνισμού ζωγραφικής που προκήρυξε ο Σύλλογος για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα του.  Το δώρο για το φλουρί ήταν μια δωρεάν διαμονή για 2 άτομα στο Ayii Anargyri Spa Resort στην Πάφο.

Ακολούθησε η κλήρωση των δώρων σύμφωνα με τους λαχνούς που είχαν δοθεί στον κάθε παρευρισκόμενο, κάτι που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα αφού σχεδόν όλοι στο τέλος της βραδιάς είχαν πάρει από ένα από τα πλούσια δώρα που μας πρόσφεραν οι χορηγοί μας, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά ονομαστικά:

1. Ayii Anargyri Spa Resort
2. Ξενοδοχείο Ρόδον στην Αγρό
3. Mayfair Hotel Apts στην Πάφο
4. Andreotis Hotel Apts στον Πρωταρά
5. Αγροτουριστική μονάδα Αρκέλλα στη Βάσα Κοιλανίου
6. Lapatsa Paintball Ranch
7. Monday Weight Loss & Spa, Λεμεσός
8. Computer Training Point, Λεμεσός
9. TBags
10. Cosmos Trading
11. Carel
12. KVS Co Ltd.
13. Το Τέχνημα
14. Gift Box
15. MTN
16. Stephanis
17. Zone Denmark
18. Εκδόσεις Σαββάλας
19. Πράσινη Πρίζα
20. Εταιρεία Γιαννάκη Ανδρέου
21. Mohawk Hairdressers
22. Ινστιτούτο Αισθητικής Ανθή Τιρίμου-Χ”Κωνσταντίνου
23. Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο Κύπρος Ελευθερίου

Μετά την κλήρωση των δώρων ήταν η ώρα της τόμπολας η οποία προκάλεσε αρκετό γέλιο με τα ευτράπελα της… αφού κατά τη διάρκεια έγινε αντιληπτό ότι έλειπαν κάποιοι από τους αριθμούς πάνω στα χαρτάκια!

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς βέβαια ήταν ο εξάχρονος Φοίβος Λυσάνδρου, νικητής του διαγωνισμού ζωγραφικής.  Τον Φοίβο συνόδεψαν οι γονείς του και η αδελφή του.  Απ’ ότι φαίνεται ο τυχερός νικητής έχει την τύχη … στο αίμα του αφού ολόκληρη η οικογένεια ήταν τελικά οι μεγάλοι τυχεροί της βραδιάς χωρίς καμιά υπερβολή.  Εκτός από το βραβείο του Φοίβου για τη ζωγραφιά του, δηλ. ένα δωροκουπόνι αξίας 70 ευρώ για παιχνίδια από το κατάστημα Jumbo, η οικογένεια κέρδισε επίσης ένα παιχνίδι για 10 άτομα στο Lapatsa Paintball Ranch, το μεγάλο δώρο για το φλουρί της βασιλόπιτας δηλ. μια διαμονή στο Ayii Anargyri Spa Resort καθώς και το μεγάλο δώρο της τόμπολας, δηλ. μια διαμονή στο ξενοδοχείο Ρόδον!!!

Για να πάρετε μια γεύση από το κλίμα της βραδιάς μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες πιο κάτω.