Εκπροσώπηση ΣΥΕΛ

Στις 9/10/20 η πρόεδρος του ΣΥΕΛ, Δρ. Φώφη Κωνσταντινίδου, μιλά στην εκπομπή του Αντέννα «Μέρα Μεσημέρι» για την ένταξη των λογοπαθολόγων στο ΓεΣΥ.

ekprosopisi_2

Η αντιπρόεδρος του ΣΥΕΛ, κα. Μαρία Παφίτη, (κάτω αριστερά) εκπροσώπησε τον ΣΥΕΛ στην πρώτη συνάντηση του Task Force: Educational Professional Materials της ESLA (πρώην CPLOL).

Το μέλος του ΔΣ, Δρ. Μαρία Χριστοπούλου, μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ «Ευ ζην» για τις Μαθησιακές Δυσκολίες.

ekprosopisi_4

Η Δρ. Μαρία Χριστοπούλου (μέλος του ΔΣ) και ο κ. Κωνσταντίνος Δρόσος (μέλος του ΣΥΕΛ) εκπροσώπησαν τον ΣΥΕΛ στις 16.1.20 στην Ημέρα Σταδιοδρομίας που έλαβε χώρα στο Λύκειο Κύκκου Α’ στη Λευκωσία.

ekprosopisi_5

Οι συνάδελφοι Φώφη Κωνσταντινίδου και Μαρία Κυριάκου-Σολομωνίδου εκπροσώπησαν τον ΣΥΕΛ στη συνάντηση της CPLOL που έγινε στη Ρώμη τον Νοέμβριο του 2019.

Η αντιπρόεδρος του ΣΥΕΛ, κα. Μαρία Παφίτη, στο συνέδριο της ASHA στο Ορλάντο της Φλώριδας των ΗΠΑ (21-23 Νοεμβρίου 2019), όπου εκπροσώπησε τον ΣΥΕΛ στο President’s Luncheon.

Το μέλος του ΔΣ, Δρ. Μαρία Χριστοπούλου εκπροσώπησε τον ΣΥΕΛ στο 31ο διεθνές συνέδριο της IALP που έγινε στην Ταϊβάν τον Αύγουστο του 2019.

ekrosopisi_9_total

Συνάδελφοι που εκπροσώπησαν τον ΣΥΕΛ στο συνέδριο της CPLOL στη Φλωρεντία της Ιταλίας στις 8 & 9 Μαΐου 2015. Αριστερά η κα. Δέσπω Μηναΐδου και δεξιά η Δρ. Μαρία Χριστοπούλου και η κα. Έλενα Πέτσα.

Εκπροσώπηση ΣΥΕΛ στην Έκθεση Σταδιοδρομίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στις 25/4/12.  Από αριστερά: Θόη Ασβεστά & Σίσυ Φιλιππίδου.

ekprosopisi_10

Το ΔΣ της IALP κατά τη συνεδρία του στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο τον Μάρτιο του 2018.